Advocaten

 • Mr. H.F.A. (Frans) Bronneberg

  Mr. H.F.A. (Frans) Bronneberg

  E-mail mail op bronnebergadvocaten punt nl

  Opleiding:
  Universiteit Maastricht Nederlands Recht (1992).

  Jaar van beëdiging:
  Beëdigd te Maastricht in 1993.

  Praktijkprofiel:
  Frans Bronneberg legt zich toe op het civiele recht in het algemeen en met name het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Hij volgde in 2007 met succes de postacademische leergangen Arbeidsrecht (PALA) en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Hij is voorts lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten in het Arrondissement Limburg. Bovendien publiceerde Frans Bronneberg in het Maandblad Arbeidsrecht over de totstandkoming van CAO’s. Frans Bronneberg is tevens mediator.

  Overige functies:
  Lid van de Geleense herensociëteit Soos van de Baan; lid van de serviceclub Kiwanis te Geleen en hij bekleedt diverse bestuursfuncties.

 • Mr. R.C. (Rob) Breuls

  Mr. R.C. (Rob) Breuls

  E-mail r punt breuls op bronnebergadvocaten punt nl

  Opleiding:
  Universiteit Maastricht Nederlands Recht (1998).

  Jaar van beëdiging:
  Beëdigd te Maastricht in 2000.

  Praktijkprofiel:
  Rob Breuls is werkzaam in het civiele recht in het algemeen, waaronder met name het arbeidsrecht en het huurrecht. Rob Breuls volgde in 2007 met succes de postacademische leergangen Arbeidsrecht (PALA). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten in het Arrondissement Limburg en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Rob Breuls adviseert en procedeert voor zowel particulieren en ondernemingen op diverse civiel rechtelijke gebieden. Rob Breuls is tevens mediator.

  Overige functies:
  Diverse bestuursfuncties.

 • Mw. Mr. G.M.B.R. (Gabriële) Niellissen

  Mw. Mr. G.M.B.R. (Gabriële) Niellissen

  E-mail g punt niellissen op bronnebergadvocaten punt nl

  Opleiding:
  Universiteit Maastricht Nederlands Recht (2006).

  Jaar van beëdiging:
  Beëdigd in 2006 te Maastricht.

  Praktijkprofiel:
  Gabriële Niellissen is tijdens haar rechtenstudie werkzaam geweest als buitengriffier bij de Rechtbank Maastricht, sector Kanton, locatie Heerlen, civiele sector (2005-2006). Na de afronding van haar studie rechten in Maastricht is zij vanaf 2006 werkzaam bij Bronneberg Advocaten. Zij adviseert en/of procedeert bij alle familierechtelijke problemen. In het bijzonder houdt zij zich bezig met echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, verdeling pensioenaanspraken, boedelverdelingen, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Gabriële Niellissen is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en tevens scheidingsmediator.

  Overige functies:
  Lid van de Raad van Toezicht Arrondissement Limburg.