• ADVOCATEN

Mr. H.F.A. (Frans) Bronneberg

Mr. Frans Bronneberg is de naamgever van kantoor. Frans Bronneberg is een veelzijdige advocaat met een ruime proceservaring. Frans Bronneberg benadert zijn vak op een vriendelijke maar zakelijke manier, waarbij het belang van zijn cliënt telkens voorop staat.

Hij legt zich toe op het civiele recht in het algemeen en met name op het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

Hij heeft met succes de postacademische leergang Arbeidsrecht (PALA) gevolgd en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Hij is voorts lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten in het Arrondissement Limburg (VAAAL).

Frans Bronneberg is tevens mediator.

Frans Bronneberg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden algemene praktijk, arbeidsrecht, personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

webversie-8199