• ADVOCATEN

Mr. R.C. (Rob) Breuls

Mr. Rob Breuls is sinds 1998 verbonden aan het kantoor. Rob Breuls werkt met een open vizier. Door de jarenlange opgedane kennis en ervaring is Rob Breuls een betrouwbare en kritische advocaat. Rob Breuls werkt grondig en resultaatgericht, met het oog op het belang van zijn cliënt.

Hij is werkzaam in het civiele recht in het algemeen (algemene praktijk), waarbij hij zich met name heeft toegelegd op het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht, het huurrecht, en (letsel)schadezaken. Rob Breuls adviseert en procedeert voor zowel particulieren en ondernemingen op meerdere rechtsgebieden.

Rob Breuls volgde met succes de postacademische leergang Arbeidsrecht (PALA). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten in het Arrondissement Limburg en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Rob Breuls is tevens mediator en bekleedt bovendien diverse bestuursfuncties.

Rob Breuls heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden algemene praktijk, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

webversie-8206