• KANTOOR

Bronneberg Advocaten

Bronneberg Advocaten is in 1993 opgericht door Frans Bronneberg, de naamgever van het kantoor. In de huidige vorm bestaat het kantoor sinds 2000. Bronneberg Advocaten is de handelsnaam van het samenwerkingsverband tussen Bronneberg Advocaten B.V. en Breuls Advocaten B.V.

Bronneberg Advocaten werkt voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Het kantoor houdt zich met name bezig met het civiele recht en heeft als aandachtgebieden arbeidsrecht, personen- en familierecht, letselschade, incassozaken, huurrecht, etc.. Mr. Rob Breuls en Mr. Frans Bronneberg zijn in het arbeidsrecht gespecialiseerd en  Mr. Gabriële Niellissen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Met name in deze rechtsgebieden onderscheidt Bronneberg Advocaten zich van andere kantoren.

Alle aangesloten advocaten zijn lid van ten minste één specialisatievereniging. Door deze specialisaties kan optimale kwaliteit worden geleverd. Daarbij staat een persoonlijke en integere benadering voorop.  De aan Bronneberg Advocaten verbonden advocaten zijn tevens mediator.

Het kantoor is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur en voldoet aan de kwaliteitstoets rechtshulp van de Nederlandse Orde van Advocaten. De Raad voor Rechtsbijstand heeft Bronneberg Advocaten aangewezen als een High Trust kantoor.

Op de dienstverlening van Bronneberg Advocaten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bronneberg Advocaten respecteert uw privacy en verwerkt persoonsgegevens conform de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bronneberg Advocaten heeft daartoe een privacy-beleid opgesteld.